Publicat el 18/05/2014

El Consell Comarcal i PIMEC han organitzat una jornada per mostrar a les empreses maresmenques les oportunitats de negoci presents i futures que ofereix el mercat alemany. La Jornada se celebrarà el 3 de juny a l´Hotel Atenea Port de Mataró. Comptarà amb experts que aportaran informació pràctica i experiències empresarials d´èxit. L´assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia.
La jornada “Alemanya: oportunitats de negoci per a les pimes catalanes” se centra en la realitat d´aquest país, que és la principal potència econòmica de la Unió Europea i la quarta economia del món. A més d´un mercat estratègicament posicionat per tenir accés a països de l’est i a països fronterers de la UE. Aquestes característiques fan d´Alemanya un país que proporciona bones oportunitats de negoci per a les empreses catalanes.
A la jornada que s’ha organitzat es tractaran diversos temes per donar a conèixer quines són aquestes oportunitats, presents i futures, i es presentaran qüestions més pràctiques com el sistema bancari, afers legals, experiències empresarials… Tot a càrrec d’experts amb reconeguda experiència en el mercat alemany.

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel