Publicat el 23/07/2014

El passat dilluns 21 de juliol s’ha celebrat l’assemblea d’ERC – Acord pel Masnou per escollir el candidat a l’alcaldia del Masnou per a les eleccions municipals de 2015. Una cinquantena d’assistents han escollit per unanimitat el candidat proposat per l’executiva local Jaume Oliveras i Maristany.
Jaume Oliveras ja va ser candidat a les passades eleccions de 2011 i actualment és el primer tinent d’alcalde de l’ajuntament del Masnou. Al mateix temps s’ha aprovat la creació de la comissió electoral municipal  encarregada de fer la proposta de llista i es va presentar la campanya “Tens molt a dir” amb la nova web que promou la participació de la ciutadania (http://acordpelmasnou.cat/). També es va anunciar que el proper 26 de setembre es farà l’acte oficial de presentació del candidat.
A l’assemblea també es va presentar l’acord signat entre Esquerra Republicana de Catalunya – Acord pel Masnou amb Nova Esquerra Catalana. Seguint el que ja va passar a les darreres eleccions europees al Masnou també hi ha la voluntat de repetir aquest acord. Esquerra Republicana de Catalunya – Acord ple Masnou i Nova Esquerra Catalana han expressat la voluntat de treballar plegats en una alternativa progressista al Masnou i que aglutini a tots els sectors partidaris del procés cap a la sobirania del nostre país.
A la cloenda Jaume Oliveras ha expressat la voluntat de continuar creixent de la candidatura refermant els compromisos de l’Acord pel Masnou i també el compromís amb el 9 de novembre i la determinació per assolir la República Catalana.  També ha repassat alguns aspectes de la gestió municipal on ha incidit més la tasca del grup municipal d’ERC – AM i ha mantingut el compromís de treballar fent un bon equip i la dedicació per aconseguir el màxims objectius electorals.  Oliveras ha declarat: “Tenim una conjuntura local i nacional favorable.  Tenim un projecte pel Masnou clar però que necessita la col·laboració de molta gent. Estem en disposició de guanyar l’alcaldia del Masnou les properes eleccions”.

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel