Publicat el 23/01/2014

Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i de la Patrulla Fiscal de la Guàrdia Civil de Premià de Mar han intervingut, aquest passat dilluns, a Badalona, 10.676 peces falsificades de diferents i conegudes marques comercials, per un valor de 6.330.380 euros.
L’operació policial que va propiciar la inspecció d’un local comercial situat al carrer del Progrés de Badalona, on presumptament es comercialitzaven productes falsificats, es va originar per una denúncia feta per representants de la marca GUESS, on es posava de manifest el possible ús fraudulent de la seva marca en productes falsificats.
Després de fer el reconeixement de les instal·lacions comercials, els agents que portaven el cas van intervenir 3.668 bosses de mà de la marca GUESS, 65 de la marca DIESEL, 50 de la marca TOUS i 1.110 de la marca CHANEL.
També es van interceptar 5
.508 moneders de la marca LOUIS VUITTON, 16 de la marca CHANEL, 147 tabaqueres de la mateixa marca i 26 cinturons de la marca DIESEL.
Els agents van comissar el gènere -que s’ha dipositat a les dependències del local comercial a disposició judicial- i han instruït diligències en les quals s’imputa una ciutadana d’origen xinès domiciliada a Montgat com a presumpta autora d’un delicte contra la propietat industrial.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “aquesta operació demostra, un cop més, el bon funcionament de la coordinació policial entre diferents cossos a Badalona”. A més, l’alcalde també ha assenyalat “la importància de continuar actuant contra els que incompleixen la llei i perjudiquen  als comerciants que fan les coses ben fetes”

Deixa un comentari