Publicat el 18/03/2014

 Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de
Ciutat Vella han detingut un home, de nacionalitat espanyola, de 34 anys i veí de Barcelona, com a presumpte autor de tres agressions sexuals a dones que havia conegut en una discoteca de la ciutat.
El modus operandi que utilitzava el detingut sempre era el mateix. Coneixia les
dones en una discoteca i es guanyava la seva confiança fins a aconseguir
convidar-les a una consumició. En els tres casos, les víctimes no recordaven res del que els havia passat, motiu pel qual els investigadors treballen amb la hipòtesi que el detingut, que ja ha ingressat a la presó, els introduïa alguna substància a la beguda que els feia perdre la consciència i anul•lar la seva voluntat. Aleshores, l’home aprofitava per agredir-les sexualment i físicament per posteriorment abandonar-les seminues enmig del carrer. Abans de fugir, també els robava les seves pertinences.
En un dels casos, la víctima va accedir a anar amb l’home a un local de la seva
propietat per prendre una darrera consumició. Allà l’home li va preparar un còctel i després de consumir-ne una part, la dona va ser víctima d’una agressió sexual sense que ella pugui recordar res. En un altre cas, l’home va marxar amb la dona que acabava de conèixer i amb la qual acabava de prendre una consumició. En aquesta ocasió, l’agressió va tenir lloc en un aparcament, sense que la víctima pugui aportar-ne cap detall. En el darrer cas, la víctima només té consciència d’haver conegut un home en una discoteca. Totes tres van ser trobades nues enmig del carrer amb símptomes clars d’haver estat agredides sexualment.
La descripció que les tres dones van donar del presumpte autor dels fets coincidia en tots els casos. Tot i que les víctimes no van poder aportar molts detalls a la investigació, els agents van poder localitzar el local on l’home hauria portat a una de les seves víctimes. A partir d’aquesta informació, van poder identificar el seu propietari, que va resultar ser l’autor de les tres agressions, ja que la descripció que havien aportat les víctimes coincidia plenament amb el seu perfil. A més, amb autorització del jutge, van realitzar un registre i escorcoll al seu domicili on van trobar alguns dels objectes que havia sostret a les seves víctimes, motiu pel qual els agents van detenir-lo.

Deixa un comentari