Publicat el 23/06/2014

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers van detenir el passat 5 de juny un jove de 18 anys, d’origen dominicà, nacionalitat espanyola i veí de Granollers, per dos presumptes delictes de robatori amb força a interior de domicili a dos habitatges de la mateixa localitat.
El primer dels robatoris va tenir lloc la matinada del passat 22 de maig al carrer Joan Prim de Granollers quan els propietaris del domicili es trobaven dormint. Van sentir un cop molt fort i es van despertar, van veure unes llums de lots a l’interior que es movien però els lladres en veure’s descoberts van sortir corrents per la teulada, moment en que altres veïns van sentir el soroll i van poder veure dues persones vestides amb roba fosca fugint en direcció al carrer Hospital. Per tal d’accedir al domicili els lladres van trencar una porta de vidre.
El segon robatori va tenir lloc amb el mateix modus operandi la matinada del passat 2 de juny al carrer Apel·les Mestres. Aquesta vegada els propietaris no van sentir cap soroll però en aixecar-se l’endemà tot el pis es trobava regirat i la porta estava oberta. Els lladres havien accedit per la terrassa de la part superior forçant la porta d’alumini i havien marxat per la porta principal.
Entre els objectes sostrets pels lladres es trobava material informàtic, aparells electrònics, joies, diners en efectiu i diversos objectes de caire personal.
Les tasques pròpies dels investigadors van permetre trobar empremtes dactilars als domicilis violentats, les quals pertanyen al jove detingut.
Paral·lelament, el matí del dia 22 de maig efectius de seguretat ciutadana de la comissaria de Granollers van identificar un jove a l’hospital de la mateixa població que havia patit un tall profund a la mà. Segons el jove s’ho havia fet amb un ganivet de cuina però les declaracions fetes per altres testimonis va fer que els agents no donessin credibilitat a la versió i que finalment l’identifiquessin com l’autor dels robatoris investigats. La ferida se l’hauria provocat en violentar la porta de vidre del primer domicili.
Amb tots aquests indicis el dia 5 de juny els agents van detenir el jove i a casa seva es van trobar alguns dels objectes sostrets als domicilis esmentats així com d’altres de dubtosa procedència, motiu pel qual no es descarta la seva participació en d’altres fets criminals.
El detingut va passar a disposició judicial el passat 6 de juny davant el jutjat en funcions de guàrdia de Granollers el qual va decretar el seu ingrés a presó. Es dona la circumstància que el jove ja acumulava antecedents per delictes de la mateixa tipologia.
La investigació continua oberta pendent d’identificar l’altre autor dels robatoris i no es descarta una futura detenció.

Deixa un comentari