Aries

21 de març al 20 d'abril

És moment d’adonar-te del que vals i del que pots fer. Intenta no caure en qüestions del passat que al final t’impedeixen que no gaudeixis del present.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Procura no danyar les persones del teu entorn amb les teves accions, possiblement tard o d’hora necessitis el seu suport quan passis mals moments.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Arriba un cop de sort important. Has lluitat molt per intentar estar bé i sobretot per tractar de mantenir-te, i ara és quan per fi ho estàs aconseguint.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

No deixis de creure en tu, no et decebis perquè els altres puguin dir-te que vals o no, ja que, si realment ho vols, aconseguiràs els teus objectius sense cap dubte.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

El que has aconseguit és molt, però el que aconseguiràs és encara molt més, aprofita aquests propers dies, persevera i dona el millor de tu.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Persegueix el que vols, persegueix els teus somnis i les teves metes encara que el món estigui en contra teva. Vals més que l’opinió de la resta.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

T’aferres al que tens i no t’adones de tot el que podries tenir si canviessis. Pots començar a veure els teus somnis fets realitat d’aquí a molt poc.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

És cert que has passat per un canvi fort, però tu pots amb tot, no hi ha res que se’t resisteixi, i encara que hagi estat complicat ho aconseguiràs.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Has hagut de sacrificar moltes coses per acabar estant com estàs, per portar una mica de pau a la teva vida. Res no dura eternament: gaudeix ara que pots.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

D’aquí a poc passaràs per un abans i un després en la teva vida. Intenta posar-hi cap a tot i no et deixis portar per la impulsivitat del moment.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Després de tot el que ja has passat, no creus que és bo que desconnectis i valoris el que has guanyat i perdut? Però sobretot valora què és el que et convé.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

No t’acceleris ni et llancis a la primera de canvi, assegura’t que tens raó sobre allò que sospites, i en comptes de llançar-t’hi rumia com sortir guanyant.