Aries

21 de març al 20 d'abril

La possibilitat de canvis imminents en la teva vida podria fer que sentis preocupació i inseguretat. No deixis que sigui així. En tot cas, et beneficiarà.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Si tens pensat viatjar, busca gent per fer-ho, i si ningú pot acompanyar-te pot ser una oportunitat per provar de viatjar sol; segur que seria una gran experiència.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Has d’aclarir els assumptes pendents abans que te’n penedeixis. Sens dubte et costarà, però és el millor per poder seguir avançant i ho saps.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

L’estrès a què has estat sotmès en els últims dies t’està passant factura. Necessites centrar-te i recarregar piles. Relaxa’t i descansa sempre que puguis.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Quan ajudes els altres et sents bé, i quan no ho fas et sents culpable. És important, però, que no t’oblidis de les teves pròpies necessitats.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Hauràs de reunir el valor per dir-li a un conegut o a un amic alguna cosa que potser no li agradi sentir al principi, però que a la llarga t’agrairà.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Reserva temps per a tu. Necessites estar amb tu mateix almenys durant una estona per posar ordre al caos que governa el teu cap i que no et deixa pensar.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Hauràs de dedicar una bona part del teu temps a assumptes pendents. Has de se conscient que si ho deixes per més endavant serà pitjor per a tu.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Des de fa temps sents com la relació que tens amb algú proper està arribant a la seva fi i això et posa trist. Recorda que mai no és tard per evitar-ho.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

No et sentis culpable per alguna cosa que vas fer en el passat, però aprèn dels errors. Tot el que vas fer malament t’ha servit per adornar-te’n, rectificar i avançar.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Hi ha alguna cosa que et fa sentir culpable; no t’hi capfiquis, deixa que el passat se l’emporti el vent i no perdis de vista les noves oportunitats que t’ofereix la vida.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Triomfaràs en el mateix moment que et decideixis a treure tot el teu potencial. No deixis que et distreguin del teu objectiu, centra’t per aconseguir-ho.