Aries

21 de març al 20 d'abril

Intentes centrar-te només en els bons moments en comptes de tot el que has passat. Evita fer-ho per no repetir les males experiències del passat.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

El teu estat d’ànim no pot dependre d’altres persones, la teva felicitat no pot dependre dels altres. Has de viure per tu i no pel que opini altra gent.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Has de tirar endavant sense cap preocupació. Sempre hi ha obstacles que ens frenen i no ens donen confiança per seguir, però tu pots amb tot.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

De vegades et donen ganes de llançar-ho tot per la borda. No et centris en el passat i viu el present, hi ha coses que només passen un cop a la vida.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Has d’intentar solucionar aquests petits enfrontaments que tens amb la teva parella i que us limiten a l’hora de comunicar-vos i expressar-vos.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Tingues els ulls ben oberts perquè et podrien enganyar en temes econòmics. A la feina, t’adaptaràs a les circumstàncies i això et permetrà progressar.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

És possible que properament les coses es posin difícils amb la família. En comptes de discutir i perdre els nervis, allunya-te’n una mica i calma’t, t’anirà bé.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Estaràs més irritable i la tensió que has anat acumulant aquests darrers dies podria sortir per qualsevol motiu. Mira de prendre’t les coses amb bon humor.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Aquest mes hauries de ser curós a l’hora de gastar, perquè és possible que compris objectes que no necessites o que siguin massa cars per a la teva economia.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Sigues prudent amb els teus recursos, ja siguin els diners, la teva energia o el teu afecte. Fer una llista de prioritats t’ajudarà a tenir un bon criteri.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Estàs interessat a mostrar el millor de tu a la teva feina i vols destacar, però la falta de disciplina serà un obstacle a vèncer i a tenir en compte.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

No pensis tant en les dificultats ni el perill, sinó en les possibilitats que tens. Tindràs molta força de voluntat per fer el que tant t’ha estat costant.