Aries

21 de març al 20 d'abril

És aconsellable començar d’hora i dedicar-te primer de tot a atendre el teu benestar físic. El descans serà un dels aspectes més importants dels propers dies.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Un viatge a una altra província no et proporcionarà el plaer que podries esperar. Els teus familiars poden tenir idees molt diferents a les teves, no et compliquis.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Procura no fer canvis importants a la feina. Els assumptes familiars podrien estar sotmesos a certs desequilibris, intenta no alterar-te massa.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Tot i les festes de Nadal, aquesta serà una setmana amb tendència a la monotonia, gaudeix de la família i els amics, vigila amb l’excés de despeses.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Esforça’t per portar a la pràctica els plans que tens previstos. La setmana és favorable per atendre tots els assumptes d’una manera relaxada.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Les activitats amb els amics poden ser divertides sempre que estiguin lliures de malentesos, les males interpretacions poden donar-te problemes.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

No acceptis els consells d’altres ja que t’implicaran innombrables problemes econòmics. Aquests propers dies tingues cura amb el que signes.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

La gent important del teu entorn laboral t’oferiran el seu suport i poden concedir-te algun favor. Aprofita el bon moment que atravesses per relacionar-te.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Certes circumstàncies imprevistes poden afectar-te positivament les teves relacions laborals. És aconsellable dialogar a fons amb els teus companys.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Serà aquesta una setmana més aviat tranquil·la, però que se’t presentaran oportunitats per estabilitzar la teva situació econòmica.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Dies tranquils i plaents per a les relacions amb la teva parella. Els teus amics podrien comportar-se d’una manera imprevisible i alterar els teus plans.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

La salut d’un ésser estimat pot preocupar-te. Estigues atent a la feina o podries patir problemes laborals. Dies propicis per a les relacions de parella.