Aries

21 de març al 20 d'abril

Ets una persona increïble. Estàs passant un moment meravellós amb la teva parella i ho has d’aprofitar, els trens passen un cop a la vida.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Les petites coses de la vida són les que fan que siguis feliç. Gaudeix de tots aquests petits moments, que el que se’n va no torna.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

És un bon moment per compartir la teva energia i la teva felicitat amb els teus amics i familiars. Això farà oblidar-te dels problemes.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Si tens una relació de parella, pots sentir que en alguns aspectes esteu allunyats, doncs teniu una diferència de criteris, però no ha de ser sempre quelcom negatiu.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Sembla que tens unes setmanes força mogudes, amb molts sentiments pel mig. No prenguis cap decisió si no ho tens clar, espera a tenir el cap més fred.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Els esforços que estàs fent per superar-te i donar el millor de tu et proporcionaran grans compensacions, que poc a poc comencen a arribar.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

En la teva vida sentimental, aquests dies no et sents massa bé, però no t’enfonsis ja que et tocarà prendre decisions que et tornaran l’harmonia.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Estàs passant per un mal moment econòmic. Ja veuràs com poc a poc es va solucionant. Si et bellugues et trucaran per a una nova feina.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Tens una persona meravellosa al teu costat i no pots prescindir d’ella. Esteu fets un per l’altre i el vostre amor és recíproc, no ho deixis perdre.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Intenta no jutjar a una persona pel seu aspecte perquè tot indica que més endavant et sorprendrà. És un bon moment per reforçar amistats.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

La teva sort està canviant i podràs arribar a guanyar molts diners, però no per això has de canviar el teu entorn ni les persones amb les que t’envoltes.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

No tot és com t’esperes, aquestes setmanes et podrien sortir molts imprevistos que no t’agradaran, adapta’t i intenta no perdre el cap.