Aries

21 de març al 20 d'abril

Algú del passat s’està intentant apropar a tu, però ara no és el moment. Has de prendre una decisió pensant en el que et convé. No et distreguis.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Hauràs de prendre decisions per saber diferenciar qui està al teu costat per interès i qui ho està perquè de veritat t’estima. Deixa’t guiar pel cor.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Les emocions no es poden controlar, has de seguir endavant passi el que passi, però sempre actuant amb el cor i no prenent decisions sense pensar.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Vigila la manera de dir les coses i no utilitzis un llenguatge ordinari, pots ferir les persones més importants del teu entorn. Les maneres són importants

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Aprèn a separar la feina de la teva vida personal. La família, la parella i els teus amics necessiten passar més temps amb tu. Prioritza i t’anirà millor.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Estàs de sort, t’esperen un munt de bones notícies relacionades amb la feina. Ja és hora d’un ascens, demostra el que vals. Has treballat molt i t’ho mereixes.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Comences una nova rutina amb la qual et sents còmode. Et serà molt útil pensar en com organitzar-te a partir d’ara perquè estaràs molt ocupat.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Sembla que hi ha una persona que no es mereix el teu amor, així que intenta tancar una mica el teu cor i pensa més en el teu benestar.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Ara més que mai has de ser positiu. Intenta no pensar en les coses negatives que et ballen pel cap i fes alguna cosa per a tu mateix.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Hi ha diverses persones que et van al darrere i farien qualsevol cosa per tenir la teva atenció. Obre els ulls, a vegades cal veure les coses des d’un altre punt de vista.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Apareixeran oportunitats en l’amor: no les desaprofitis, necessites una persona afectuosa que estigui per tu i ara és el moment de trobar-la.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

No siguis gaire exigent amb les teves amistats, has d’aprendre a perdonar més. Durant aquests dies et trobaràs amb una situació que no t’esperaves.