Aries

21 de març al 20 d'abril

Mou-te, fes el que dius que faràs, no et quedis estancat en un punt que no et porta enlloc, surt del cercle que sempre fas. I fes-ho ara que pots.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

No et sorprenguis si reps més detalls dels que esperaves. Tens gent a prop que és detallista amb tu. Gaudeix i tracta de passar-t’ho el millor possible.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Les coses sempre passen per alguna raó, i si ara és moment de canvis, benvinguts siguin. Però no repeteixis els errors que vas cometre en el passat.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

T’estàs adonant que hi ha coses que ja no tornaran a ser com abans i això et posa nerviós. Però has d’entendre que cal canviar i que tot en la vida són etapes.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Estàs passant per un moment difícil; per molt que vulguis una vida senzilla, se’t complica sovint. Sigues més positiu davant els contratemps i tot millorarà.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Exerciràs una bona influència sobre una persona propera que necessita una estona de conversa per desfogar-se, explicar els seus problemes i desconnectar.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Les coses comencen a canviar i tot el que semblava estar bé, de sobte, no ho està tant. Necessites unes vacances, reiniciar la teva ment i oblidar-te del món.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Portes una temporada amb els nervis a flor de pell, i si no poses remei ràpidament a aquesta situació podries tenir alguna problema de salut. Relaxa’t!

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Aquestes properes setmanes hi haurà canvis importants a la feina; ara és el moment de donar el millor de tu: deixa la timidesa de costat i llança’t.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Deixa de donar tant de valor a aquells consells que provenen de persones que realment no t’estimen. Escolta a qui sempre ha estat al teu costat.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Últimament has progressat molt: tot i que ha suposat un gran esforç, has deixat enrere moltes coses negatives que et provocaven un gran malestar. Continua així.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

La teva família et necessita, últimament els has deixat una mica de costat. És important que reprenguis la relació, això serà molt positiu, sobretot per a tu.