Aries

21 de març al 20 d'abril

Comences una nova etapa productiva. Centra’t en la teva vida i en el que és millor per a ella, s’ha acabat la por del què passarà: qui vulgui estar amb tu, hi estarà.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

No saps per què però estàs enfadat i decebut amb la vida. Respira a fons i pensa que això és passatger i que aviat t’arribaran moments fantàstics.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Estàs intentant oblidar el passat, però encara tens males experiències molt recents. Necessites prendre’t la vida amb alegria i gaudir amb qui de veritat t’estimi.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Estàs preocupat i alhora una mica aclaparat per la feina. Abans de prendre una decisió sobtada, pensa-t’ho dues vegades, no siguis tant impulsiu.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Algú molt proper et donarà una sorpresa i farà que se t’obrin noves portes, però abans assegura’t que la porta anterior estigui més que tancada.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Hi haurà una notícia que et deixarà molt intranquil, d’algú que va formar part del teu passat. No perdis els nervis i sabràs com afrontar-ho.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Intenta escapar dels problemes laborals propis de l’empresa; centra’t en la teva feina i no critiquis las actuacions dels altres. Després de la feina, desconnecta!

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Aquestes setmanes veuràs les coses molt més clares i per fi sabràs quin camí has de seguir. Tindràs l’oportunitat de conèixer algú que serà part del teu futur.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Necessites un cap de setmana per descansar i desconnectar una mica. Dedica’t temps a tu mateix i passa-ho bé, que ho necessites.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Sembla que hi ha una persona que intenta apropar-se a tu però l’estàs ignorant; pensa bé si vols trencar aquest vincle o prefereixes reforçar-lo.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Aquestes setmanes estaràs una mica més tranquil i et prendràs les coses amb més filosofia. Et toca ser comprensiu i calmar-te per no discutir.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Madurar implica deixar algunes coses enrere, i aquests dies t’adonaràs que ja ho estàs fent. Necessitaràs passar temps a soles i mirar dins teu.

hors

Shares
Shares