Publicat el 30/07/2018

Una iniciativa pionera que farà possible que Catalunya realitzi les primeres proves de transport públic amb vehicle autònom

La Generalitat i l’AMTU presentaran els 8 municipis que participaran a la Gira Catalana del Bus autònom  i  donaran a conèixer tots els detalls d’aquesta iniciativa pionera, que marcarà una fita històrica a Catalunya.  L’acte tindrà lloc el dimecres 1 d’agost, a les 11h. al Departament de Territori de la Generalitat, Av. Josep Tarradellas, 2-6 de Barcelona
El president de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Jordi Xena, i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, faran una Roda de premsa en la què donaran a conèixer quins seran els  municipis que participaran a la Gira Catalana del Bus Autònom, que s’iniciarà el proper mes de setembre.  Jordi Xena i Isidre Gavín estaran acompanyats  dels alcaldes i regidors dels vuit municipis que participaran en aquesta gira catalana.

La Gira Catalana del Bus Autònom és una iniciativa pionera que duen a terme conjuntament l’AMTU i la Generalitat i que farà possible que Catalunya realitzi les primeres proves de transport públic amb vehicle autònom. El bus autònom arribarà a Catalunya al setembre i estarà de gira fins a final d’octubre en vuit municipis catalans, que el tindran en circulació real perquè els ciutadans puguin pujar-hi i conèixer de primera mà com funciona aquest nou sistema de transport, que ha de marcar un canvi en la concepció de la mobilitat i del transport públic.

En el trancurs de la roda de premsa es donaran a conèixer quins són els diferents recorreguts que el bus autònom farà en cada ciutat, així com tots els detalls d’aquesta gira.

 

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2