Publicat el 17/10/2018

L’empresa de lloguer de maquinària llança un nou sistema de BailRental amb l’objectiu d’adaptar‐se a les noves tendències del mercat i al comportament de les noves generacions de clients

BailRental ‐Bail: fiança i Rental: lloguer‐ és un nou concepte de lloguer en el qual el client només paga online el preu de la fiança i pot utilitzar el producte el temps que necessiti. Serà al moment de la devolució quan assumirà el cost total del lloguer pels dies que ho hagi utilitzat.
Germans Homs estrena nova web: www.homs1852.com .
L’empresa de lloguer de maquinària, fundada pels germans Vicenç i Marc Homs, entén que en la majoria dels casos és difícil fer aquesta previsió i és per això que per llogar a través del seu nou e‐commerce no és necessari indicar un dia de devolució. Aquest sistema es basa en el procés habitual que es fa a les botigues de les empreses de lloguer de maquinària i es trasllada al món virtual: el client selecciona el producte i els seus complements, indica un dia i un lloc de lliurament o recollida i una data prevista de devolució i, al final, només paga online la fiança i rep o recull el producte on hagi indicat.

La data prevista de devolució servirà perquè, en finalitzar el procés, el sistema mostri un pressupost aproximat (que podrà descarregar‐se, imprimir o enviar‐se per email) i així el client podrà fer una estimació de costos.  El nou e‐commerce permet consultar les característiques de tots els productes de Germans Homs: maquinària per a la indústria i la construcció, maquinària de jardineria, maquinària de neteja, mòduls i bastides.
A més de la tenda de lloguer online, la web presenta altres apartats com la secció de bastides, en la que com és necessari un estudi previ de les obres per part d’un equip de tècnics i arquitectes, es poden consultar les aplicacions de les estructures realitzades i sol∙licitar assessorament i pressupost per al seu lloguer i muntatge. O bé, la secció de taller on es pot demanar cita i pressupost per a la reparació de maquinària.

 

Deixa un comentari