Publicat el 23/06/2014

L´AE Sincro Mataró va aconseguir tres medalles en el Campionat de Catalunya benjamí de natació sincronitzada celebrat a la piscina de Montjuïc el cap de setmana del 14 i 15 de juny. Hi van participar 350 esportistes, 47 dels quals eren del Mataró. Entre les medallistes hi ha dues nenes de Llavaneres, integrants del Mataró: Gemma Pérez Garrido, que amb el seu equip va quedar primera a la categoria Benjamines, nivell II, i Magalí Alarcón Ripoll, que va obtenir la plata en categoria Benjamines nivell III.
Les dues medallistes llavanerenques de l´AE Sincro Mataró són Gemma Pérez Garrido, que té 10 anys i és alumna de l´Escola Labandària, i Magalí Alarcón Ripoll que tot just ha acabat 4t de primària a l´Escola Sant Andreu.
En nivell II es va aconseguir medalla d´or i campiones de Catalunya gràcies al combinat A, que va superar el CNG, tercer, i el Kallipolis, segon. L´equip campió estava format per Gemma Pérez, Anjalí Ugena, Berta Prat, Daniel·la Pous, Irina Mosquera, Paula Rubiano, Mireia Gonzalez, Marta Molist, Abril Bautista i Carla Moyano.
En categoria Nivell III, el conjunt mataroní va ser sotscampió de Catalunya en la modalitat de combos per darrera del CN Pinetons i per davant del Granollers. L´equip d´aquest nivell estava format per Magalí Alarcón, Palmira Nicolás, Blanca Colominas, Helena Gallardo, Nadia Montoro, Emma León, Irina Ballo, Ada Monteys, Mar Rovira i Ariana Mataró.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc