Publicat el 06/03/2014

Màgic Grup Maresme conjuntament amb l’Ajuntament i la col·laboració de Vilassar Comerç organitzen aquest festival solidari que compta amb les actuacions de sis magues de referència dins del sector: la maga Gweaëlle (Paris, campiona de França), Amelie (Madrid, campiona d´Espanya), Alícia (Barcelona), Maria Altés (Vilassar de Dalt), la maga Clara (Girona) i May Closa (Barcelona). Començarà a les 20.30 h, i es farà a l’Ateneu Vilassanès. Les entrades, al preu de 5 euros, es poden comprar de forma anticipada a la papereria l’Illa de paper i a la llibreria Índex. També hi ha possibilitat de col·laborar en la fila 0 amb aportacions a partir de 2 euros. El festival té caràcter solidari i la recaptació que s’obtingui de l’espectacle anirà a favor de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer


Altres activitats:
Durant tota aquesta setmana, la Biblioteca Municipal Ernest Lluch organitza una exposició de llibres escrits per dones o bé on les dones hi tenen un paper important. I des de l’Ajuntament també s’organitza un taller de coeducació adreçat a l’alumnat de 6è de les escoles Pérez Sala i La Presentació.

Programa d’actes:
Durant tota la setmana:
Exposició de llibres escrits per dones o bé on les dones hi tenen un paper important. Biblioteca Municipal E. Lluch. (Ajuntament de Vilassar de Mar)
Taller de coeducació adreçat a l’alumnat de 6è de les escoles Pérez Sala i La Presentació. (Ajuntament de Vilassar de Mar)


7 març
21.30 h Sopar de Viladona en commemoració del Dia de la Dona Treballadora, amb música en directe amb el grup Orgue de Gats. Escola del Mar. (Viladona)


8 març
18 h Inauguració de l’exposició de fotografies: Què en pensen els homes de les dones?, del grup “Una mirada particular”, de Viladona. Espai Cultural Can Bisa. (Viladona)


20.30 h  La dona al món de la màgia. Preu: 5 euros. La recaptació es dedicarà íntegrament a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer. Ateneu Vilassanès. (Màgic Grup Maresme i Ajuntament de Vilassar de Mar)


12 març
18.30 h Grup de cinema, amb la pel·lícula –Pan y rosas-, de Keen Loach. Biblioteca Municipal E. Lluch. (Viladona)


13 març
19 h Conferència sobre la nova Llei d’avortament, a càrrec de la Dra. Argelia Queralt Jiménez, professora de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona, experta en temes d’igualtat. Biblioteca Municipal E. Lluch. (Viladona)

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc