Publicat el 25/10/2011

Les III Jornades de Fotografia Creativa, organitzades per l´Associació de Fotografia del Masnou (FEM), amb el suport de l´Ajuntament, han estat, segons l´organització, un veritable èxit de públic. Prop de vuitanta persones van assistir a la inauguració de les Jornades, el divendres 21 d´octubre, amb la presència de diverses autoritats municipals, encapçalades per l´alcalde, Pere Parés (CiU), i el regidor de Cultura, Jaume Oliveras (ERC-AM).
Terry Broch, vídua del prestigiós fotògraf Carles Fontserè, autèntic mascaró de proa de la programació d’exposicions de les jornades, va acompanyar les persones assistents durant la visita a l’exposició “Una visió de Mèxic”, amb obres de Fontserè. Seguidament, una cinquantena de persones van participar en la taula rodona que tancava la jornada: “La imatge: aprendre a mirar”, amb la participació de Paco Elvira, Eva Parey, Óscar Orengo i Faustí Llucià, amb Héctor Zampaglione com a moderador.
El dissabte 22, la FEM va oferir dos tallers dedicats a la fotografia (“Aprendre a mirar a través dels grans fotògrafs”, a càrrec d’Eva Parey, i “Fotometria i histograma”, a càrrec de Faustí Llucià) i visites guiades a càrrec dels autors de les exposicions que formaven part del programa. Van assistir-hi trenta persones. A més, diferents espais municipals i locals de la localitat acullen exposicions amb obres de diversos autors, que es podran visitar fins al 20 de novembre.

Deixa un comentari

Germans Homs 1852
Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel