Vidmar Festival. Nova edició artística de Vidmar Festival. L’espai històric i cultural de Can Bisa, acollirà una nova edició de Vidmar Festival, una trobada repleta d’art, disseny, cultura i creativitat, compendi d’il·lustradors, pintors, escultors, ceramistes, dissenyadors, fotògrafs, músics, poetes i artistes de totes les disciplines.

Can Bisa, Vilassar de Mar. Els dies 2 i 3 de desembre de 2017. Els jardins de Can Bisa es convertiran en una galeria d’art i creacions en directe. Un esdeveniment social amb accés lliure al públic, on apropar-te al món artístic i conéixer el procés de creació dels artistes presents. Basat en una galeria i estudi a peu de carrer, on els artistes exposaran, vendran i crearan en directe per poder mostrar el procés que duen a terme per realitzar les seves obres. Actes com el Recital Poètic de Obsidiana per Sandra de la Creu, Retrats en directe per Abigail Grace, Exhibició de ball i dansa amb l’Escola Ari Dance i Alba Hayal, els tallers de Macramé plant hanger per Coquelilecot i el d’aquarel·les per Gemma Capedevila. Concerts acústics de Maravint, Els Estels, Infiesta, Ananda Massa i Santi Velasco i Ocata; i moltes activitats més. L’entrada és lliure i gratuïta.

Esdeveniment Cultural i Creatiu d’Art i Disseny, Vidmar Festival neix amb la necessitat de donar cabuda al món artístic, creatiu i la visió desigual creant un espai singular i representatiu en el qual volem mostrar l’art i el disseny més especial, cuidat i únic. Establim un diàleg entre disciplines artístiques i culturals. Mostres i creacions en directe. Fotografia, pintura, il·lustració, escultura, disseny, arts escèniques, moviments i tendències culturals. Si ets amant de l’art, la cultura, el disseny, la música… En Vidmar Festival trobaràs la millor selecció carregada de creativitat.

Informació

Població
Vilassar de Mar
Activitat
Festival
Data
dissabte, 2-12-17
diumenge, 3-12-17
Adreça
Can Bisa. Carrer de Montserrat, 2

Deixa un comentari

Punt d'interès de Vilassar de Mar

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2