Divagação: la fusió impossible.

L’Ana Moreira (violoncel) i l’Elisabeth Roma (guitarra) han desenvolupat la seva formació a Catalunya i a l’estranger. Totes dues han dut a terme una intensa trajectòria concertística i pedagògica al llarg de la seva carrera com a solistes i també formant part de diverses agrupacions de música de cambra i orquestrals.

Divagação ens proposa un recorregut musical personal i lliure on escoltarem peces que tenen un significat especial i que els plau de compartir. Entenent la música com una forma de comunicar emocions. La majoria de les peces estan arranjades, adaptades o recreades per elles mateixes.

Reserva la teva entrada aquí https://form.jotformeu.com

Òmnium Cultural al Barcelonès Nord organitza un any més el cicle Nits d’Estiu als Badius. Es tracta d’una proposta que combina la programació cultural (amb concerts de primer nivell) amb la reivindicació del patrimoni històric local: els badius són els patis interiors de cases típics de Badalona. El Nits d’Estiu als Badius 2018 començarà dijous 28 de juny amb el concert de Vic Mirallas i acabarà el 19 de juliol amb els Aran. Entremig, hi haurà els concerts del conegut A Grup Vocal (6 de juliol) i Divagação (12 de juliol).

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts Música
Data
dijous, 12-7-18
Hora
21:00
Preu
7 € socis i 10 € no socis. Socis fins a 25 anys 5 €
Adreça
Badiu del carrer Sant Miquel, 34

Deixa un comentari