A Grup Vocal: d’Operación Triunfo, Tu cara Me Suena i Oh Happy Day als Badius.

Cor resident al programa Tu Cara Me Suena d’Antena3 i Operación Triunfo de La 1 de RTVE. Finalistes als concursos Oh Happy Day de TV3 i Acapela del canal #0 de Movistar+, A Grup Vocal, a més, ha participat al concurs de talents de Gestmusic per TVE Insuperables i ha estat el cor de la gala dels Premios Max de las Artes Escénicas l’any 2015.

Compost per 12 cantants i dirigits per Marc Sambola, aquesta formació s’ha erigit com un dels grups vocals amb més espectacle sobre l’escenari, amb una gran intuïció musical, potència vocal i coreografies plenes d’energia. A Grup Vocal arrisca i treballa amb passió i rigor per oferir un gran espectacle, amb humilitat i molt esforç. Aquest és el secret del seu èxit.

No cal reservar entrada.

Òmnium Cultural al Barcelonès Nord organitza un any més el cicle Nits d’Estiu als Badius. Es tracta d’una proposta que combina la programació cultural (amb concerts de primer nivell) amb la reivindicació del patrimoni històric local: els badius són els patis interiors de cases típics de Badalona. El Nits d’Estiu als Badius 2018 començarà dijous 28 de juny amb el concert de Vic Mirallas i acabarà el 19 de juliol amb els Aran. Entremig, hi haurà els concerts del conegut A Grup Vocal (6 de juliol) i Divagação (12 de juliol).

Informació

Població
Tiana
Activitat
Concerts Música
Data
divendres, 6-7-18
Hora
21:00
Preu
7 € socis i 10 € no socis. Socis fins a 25 anys 5 €
Adreça
Badiu del carrer Matas, 2
Pàgina web
http://agrupvocal.com/

Deixa un comentari