Venerea és una banda sueca de skate punk i hardcore melòdic formada el 1991 a Falkenberg com a banda de covers. En 25 anys han tret 15 publicacions i malgrat els canvis d’alineació i els descansos més llargs, els escandinaus han pogut mantenir la seva excel·lent reputació. El seu últim treball titulat Last Call for Adderall va sortir en 2016 amb Dirty Six Records i és un potent producte format per les seves melodies incondicionals, velocitat de vertigen, una bateria accelerada i uns cors energètics. Aquest sisè àlbum de llarga durada és un material d’estudi que garanteix un espectacle sense precedents.

Els acompanya durant la gira de quatre dates els Estúpido Yo, una banda de punk rock format al Masnou  a la fi de 2011. Són quatre descerebrats que han perdut la fe en la humanitat sota la convicció que no queda vida intel·ligent al planeta, quatre individus de dubtosa qualitat cerebral que s’atreveixen a acceptar la seva condició i combinen l’autocrítica, el bon humor i els ingredients típics del Punk Rock.

Per acabar de dibuixar una nit ineludible encara que només per a una única data al Estraperlo de Badalona, ​​tindrem als Not Available. Encara que són innombrables les vegades que hem gaudit d’ells, feia ja temps que no trepitjaven la península. La sala els rebia el 2013 just abans de treure No Excuses (2014) i ara tornen pocs mesos abans de treure nou treball, un contundent Grandpunks (2017). Sens dubte són sinònim de diversió i un d’aquests grups que mai et canses de veure’ls en directe.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts Música
Data
dissabte, 19-5-18
Hora
22:00
Preu
Ant. 12 €. Taq. 15 €
Adreça
Estraperlo. C/ Isidre Nonell, 9

Deixa un comentari