Tiger Mosquito debuta amb l’àlbum Motorpop, editat pel segell Aiguamoll Records.

El trio del Maresme presentarà el disc en directe i juntament amb ells actuaran els barcelonins Black Islands que acaben d’estrenar el seu segon treball titulat Disco Nuevo.

Tornen les nits de música alternativa i independent a la sala petita del foment mataroní, aquest cop de la mà del trio local Tiger Mosquito i dels barcelonins Black Islands en una vetllada que tindrà en el Garage Rock el seu principal al·licient.

David Manzano, Victor Calderon i Salvador D’Horta formen Tiger Mosquito, banda que acaba d’estrenar el seu àlbum de debut titulat Motorpop, un treball carregat d’energia i potencia, traient el millor del garage, el powerpop, i el protopunk. Sons bruts i cançons pensades per ballar fins a l’extenuació.

Black Islands visiten la capital del Maresme amb el seu segon disc sota el braç titular Disco Nuevo, indie rock sorollós amb pinzellades punk i un aire als 80 i 90. Un directe que han portat per diferents ciutats de tot l’estat, entre elles Madrid i òbviament Barcelona, i que els ha valgut grans crítiques de la premsa especialitzada.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Concerts Música
Data
dissabte, 24-3-18
Hora
20:00
Preu
5 €
Adreça
Foment Mataroni. C/ Nou, 11

Deixa un comentari