Presentació de la novel·la sobre els orígens del parc d’atraccions del Tibidabo, T’ho donaré tot, de Sílvia Tarragó. A càrrec de la periodista, bibliotecària i prescriptora de llibres, Sílvia Cantos, administradora del blog Us recomano (silviacantos.blogspot.com.es).

“T’ho donaré tot inclou la dosi justa d’intriga i de drama, ingredients que la fan irresistible. No us la perdeu!” Nosaltresllegim.cat.

Sinopsi de T’ho donaré tot:

Cap d’any de 1901. L’Àngela i l’Aurora, filles bessones d’un dels obrers que treballen a la urbanització del Tibidabo, neixen en el mateix moment en què l’impulsor del projecte, el doctor Andreu, brinda per l’últim dia de l’any. L’èxit de les seves famoses pastilles per a la tos li ha permès convertir-se en promotor immobiliari en una Barcelona que no para de créixer.

El pols de les primeres dècades del segle XX, emmarcat en una Barcelona cosmopolita, capdavantera i bohèmia, corre en paral·lel a les vivències dels personatges de T’ho donaré tot. Una novel·la amb romanticisme, intriga i drama que ens transporta als orígens del parc d’atraccions del Tibidabo, el primer de l’estat i un dels més antics del món.

Vols caminar pel cel?

Informació

Població
Premià de Mar
Activitat
Presentació de llibre
Data
dimecres, 15-11-17
Hora
19:30
Adreça
Vaporvell llibres. C/ Doctor Fleming, 10
Pàgina web
https://www.grup62.cat/llibre-tho-donare-tot/250080

Deixa un comentari

Punt d'interès de Premià de Mar