Presentació de l’entitat Som Masnou, la primera associació pel la lluita dels drets LGTBI.

SOM MASNOU és una associació de voluntaris de la comunitat de Masnou que treballa per la equiparació social i legal de lesbianes, gays, trans i bisexuals (LGTB) i la erradicació de qualsevol manifestació de LGTBfobia. Varem neixer com una associació en l’ambit local amb la intenció de ser d’ambit extra municipal o comarcal en tot el territori del Maresme, pel que s’està obert a totes les persones que vulguin afegir-se al projecte.

L’objectiu fonamental es la defensa de les persones LGTB.

Som Masnou col·laborarà amb altres associacions e institucions, per aquesta raó es defineix com una associació apartidista i aconfesional: s’acull a totes les persones i organitzacions, amb total independencia del seu pensament, sempre que estiguin compromesos amb la reivindicació de politiques a favor dels colectius LGTB. Qualsevol persona es lliure d’assistir a les juntes i aportar les seves idees i col·laborar amb nosaltres des de el primer moment.

Les nostres tasques es divideixen en diferents àrees, en les que es participa conjuntament i de manera transversal: Cultura, Salut, Educació, Esports, Joventut, etc., així com àrees identitaries, on prevaleig la veu de les persones que comparteixen aquesta identitat i poden socialitzar: Polítiques lésbiques, bisexualitat i transexualitat. Des de totes elles es preparen tot tipus d’activitats: charles i col·loquis, cicles de cinema, concursos de relats, tallers de formació, campanyes de normalització i visibilitat, prevenció del VIH….

Som Masnou es una associació registrada en el Departament de Justicia de la Generalitat de Catalunya

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Presentació
Data
divendres, 6-4-18
Hora
19:00
Adreça
Biblioteca Joan Coromines. C / Josep Pujadas Truch 1 A

Deixa un comentari