La Serralada Litoral via Instagram: ral·li fotogràfic Alella – Santa Maria de Martorelles. Seguint l’itinerari anirem fent un seguit de proves que haurem de resoldre, individualment o en grup, amb el nostre Instagram i fotografiar els elements que el guia ens proposarà trobar. És un ral·li fotogràfic per fer amb telèfon mòbil amb Instagram instal·lat amb connexió de dades, en què hi podran participar també els més petits.

  • Recorregut: Pedrera – Dolmen Can Gurri – Font de Can Gurri – Font de la Teresa – Poblat Ibèric de Castellruf – Dolmen Castellruf – Turó de Galzeran.
  • Durada: 3 h. Distància: 7,1 km. Desnivell: 280 m.
  • Places limitades, les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció.
  • Requisits: cal portar calçat i roba adequats per caminar perla muntanya, aigua, gorra i protecció solar o impermeable, si el temps ho aconsella.

Més informació: Oficina del Parc de la Serralada Litoral, tel. 937 540 024, p.slitoral@diba.cat i www.aulabgt.com/serraladalitoral.

Informació

Població
Alella
Activitat
Ruta Sortida
Data
diumenge, 25-3-18
Hora
10:00
Preu
Adults, 4 €; menors, entre sis i dotze anys, 3 €. 10% de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals. Les passejades que coincideixen amb el Dia Europeu dels Parcs tindran caràcter gratuït
Adreça
Punt de trobada: Alella Parc, al final del carrer Salvador Espriu
Informació extra

Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, esposposarà a un altre dia a criteri de l’organització.


Deixa un comentari