Festes de Sant Roc 2018

Dimarts 14

A les 22:15 h, davant de l’Escola Joan Maragall (C/ Anna M. Ravell): La Nocturna. Acompanya els gegants en la seva cercavila més noctàmbula! Com sempre, amb un recorregut sorpresa.

Dimecres 15

A les 19:30 h, a la platja de la picòrdia i diversos indrets del nucli antic de la vila: La Pesta a Santa Maria d’Arenys. Cada 15 d’agost , la vila torna a convertir-se en Santa Maria d’Arenys i reviu La Pesta, l’infern que va patir durant el segle XVI. Amb música, dansa i teatre pels carrers i places de la vila, aquella nit s’hi pot viure l’angoixa de la ‘malura’ i la joia del ‘miracle’ que va fer que se li dediqués el Vot de Vila a Sant Roc.

Dimecres 16

  • A les 08:00 h, a la pl. de l’Església: Ofrena de macips, macipes i captadores a Sant Roc i cantada dels goigs. Just abans de sortir pels carrers i cases de la vila, els macips, macipes, macipets i captadores fan l’ofrena a Sant Roc i renoven el seu compromís amb la festivitat. Al final es canten els goigs de Sant Roc.
  • A les 09:00, a la pl. de l’Església: Cercavila de macips, macipes, macipets i captadores.
  • A les 18:00 h:  Cercavila de gegants. Acompanyament d’autoritats a ofici. Recorregut: Pas de Sota Estudi, Rial Sa Clavella, Riera, Ajuntament, Riera i Plaça de l’Església.
  • A les 19:00 h, a l’Església de Santa Maria:  Ofici en honor a Sant Roc i renovació del Vot de Vila.
  • A les 20:00 h, a la Riera, zona nova coberta:  Tradicional Dansa d’Arenys a càrrec de l’Esbart Maragall de Joventut Seràfica.
  • A les 20:30 h, a la Riera, zona nova coberta: Audició curta de sardanes a càrrec de la Cobla la Principal del Llobregat.
  • A les 21:00 h, a les Escales de la Mina: Escalada gegant. Acomiadem els gegants fins l’any vinent! Els gegants pujaran per les escales de la Mina abans d’anar a dormir fins l’any que ve!

Informació

Població
Arenys de Mar
Activitat
Festes
Data
dimarts, 14-8-18
dijous, 16-8-18
Adreça
Diversos indrets
Pàgina web
http://votdevila.cat/

Deixa un comentari