Ritmes infinits de Pere Casanovas

El proper divendres dia 8 de març, a dos quarts de vuit, s’inaugura, al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres, l’exposició d’escultura Ritmes infinits de Pere Casanovas. L’exposició es podrà visitar fins al dia 8 d’abril.

Pere Casanovas és nascut a l’any 1943 i viu i treballa a Mataró. És un pintor i escultor de formació autodidacta que es va iniciar en el món cultural i artístic del final de la dictadura. Va ser un dels organitzadors de les Setmanes culturals de Mataró a començaments dels anys setanta i de diverses exposicions d’artistes contemporanis.

Dirigeix un important taller d’escultura a Mataró reconegut internacionalment on ha treballat per a artistes com Antoni Tàpies, Guinovart, Subirachs, Jaume Plensa, Antoni Llena, Perejaume, Javier Mariscal, Jorge Oteiza, Pablo Palazuelo, etc. Molta de l’escultura pública que hi ha a les nostres ciutats ha sortit de les seves mans, esdevenint així un escultor per als altres.

En paral·lel a la seva feina professional al taller, també ha realitzat obra pròpia especialment escultura en metall. Les seves darreres exposicions han estat al Museu de Sant Pol de Mar i al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadeses l’any 2011.

Horaris: de dimecres a divendres de 17 a 20 h – dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h – diumenges i festius d’11 a 14 h

Informació

Població
Sant Andreu de Llavaneres
Activitat
Exposició
Data
divendres, 9-3-18
Hora
19:30
Adreça
Museu Arxiu. Ctra/ Sant Vicenç, 14

Deixa un comentari