Reviu Ilturo Festival Iberoromà es reformula per tal de posar encara més en valor el patrimoni arqueològic del municipi

Els propers dies 5, 6 i 7 d’octubre Cabrera de Mar mirarà al seu ric passat amb la celebració de Reviu Ilturo –Festival Iberoromà. D’aquesta manera, la que fins al moment havia estat la Fira Iberoromana es reconverteix coincidint amb la seva vintena edició. El canvi vol consolidar el creixement i el desenvolupament que ha tingut la proposta al llarg dels anys incorporant tota una sèrie de novetats. L’objectiu últim és donar un nou enfocament per a donar encara més rellevància i difusió al nostre patrimoni arqueològic. La voluntat municipal és que el nostre passat sigui l’eix que fonamenti una part important del creixement turístic de la població.

Al llarg dels dies del festival s’han programat visites guiades als jaciments arqueològics, tallers familiars, recreacions històriques, ponències i com a novetat, “racons que parlen” on els protagonistes són els monòlegs històrics a peu de carrer.

Novament el festival cabrerenc serà una part central de la celebració del Festival Laietana que té lloc anualment al Maresme.


Informació

Població
Cabrera de Mar
Activitat
Festival Fira
Data
divendres, 5-10-18
diumenge, 7-10-18

Deixa un comentari

Punt d'interès de Cabrera de Mar

Castell de Burriac

Castell i Muralles

Ajuntament

Cultura/Història

Alberg Torre Ametller

Cultura/Història

Cals Frares

Cultura/Història

Cementiri

Cultura/Història

Clos Arqueològic de Can Benet

Cultura/Història

Germans Homs 1852
Meslloc
Meslloc
Germans Homs 1852