Retransmissió en directe de l’opera Madama Butterfly, de Giacomo Puccini amb The Royal Opera. Temporada d’òpera i dansa a l’espai l’Amistat.

Madama Butterfly de Puccini és una de les més populars òperes de tots els temps, amb una música captivadora i la punyent història d’una geisha abandonada pel seu marit insensible.

La soprano Ermonela Jaho canta el paper principal per primera vegada al Covent Garden, en la producció de Moshe Leiser i Patrice Caurier.

La imatgeria exòtica de Nagasaki s’extreu de la visió romàntica que els artistes occidentals tenien del Japó del segle XIX. La música de Puccini dóna vida al cant dels ocells al matí, el ritual d’un casament i la seducció de l’oficial de la Marina B. F. Pinkerton (cantat pel tenor Marcelo Pont) del seu jove i innocent núvia. Un dels moments més coneguts és l’apassionada ària Un bel di en què una abandonada Cio-Cio-San s’aferra en va als seus somnis.

El director musical de The Royal Opera Antonio Pappano, aclamat per les seves interpretacions de les òperes italiana, dirigeix ​​aquest intens i apassionant viatge de la llum i l’emoció a la foscor i el sacrifici.

Duració: 165 min

Informació

Població
Premià de Mar
Activitat
Música
Data
dijous, 30-3-17
Hora
20:15
Preu
Entrada anticipada 16 €, a taquilla 18 €
Adreça
Teatre l'Amistat: C/ Sant Antoni, 60
Pàgina web
Més informació i venda d'entrades a www.espailamistat.cat. 

Deixa un comentari