Ocata, grup musical emergent que neix fa tot just un any o mig a la platja del Masnou que els dóna nom. El grup neix quan Vicenç (veu i guitarra rítmica) i Pepe (guitarra solista) comencen a escriure cançons a l’estiu a prop de la platja, en sortir de la feina. Poc després s’apunten Ramon (bateria) i Kevin (baix), amb els quals es completa la formació.

El que fa diferent a Ocata són els ingredients: Kevin toca també el baix en un grup de versions de Rammstein, Pepe es un amant del blues, Ramon només pot escoltar a Oasis o Stone Roses i Vicenç es queda amb la música pop, des dels Beatles fins a Sidonie. El resultat són cançons amb lletres costumistes i melodies folk-rock.

Després de gravar la primera maqueta i fer els primers concerts, ara just acaben de gravar el seu segon EP amb Jesús Rovira (Lax’n’Busto) a la Casamurada i es preparen per fer la promoció. Les seves cançons han arribat a les més de 1.000 visites a Spotify i Youtube.

Els seus objectius amb el seu segon treball és poder fer arribar la seva música al màxim de gent possible i, de cara a 2018 poder treure el primer LP.

Informació

Població
Vilassar de Mar
Activitat
Concerts
Data
diumenge, 4-6-17
Hora
12:00
Adreça
Can Bisa. C/ montserrat, 2

Deixa un comentari