L’orgue monumental.

Visites a l’orgue més gran de Catalunya tant pel nombre de tubs com per l’extensió dels teclats. Amb un gran valor històric, va ser construït amb l’objectiu que esdevingués un instrument perfecte. Comentades per l’organista Raúl Prieto, que mostra com funcionen els seus 4.557 tubs de fins a 6 metres d’alçada, els 4 teclats de 61 notes i el pedal de 32 notes. Activitat de 50 minuts amb multimèdia. Màxim 25 persones per grup. Cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme.

Divendres 6 de juliol a les 13 i les 18 h.

Inscripcions a l’Oficina de Turisme o al 93 758 26 98. Horari de juliol: de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 19 h.

Espai no accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Del 6 al 18 de juliol se celebra el VII Festival Internacional d’Orgue Mataró-Barcelona Jaume Isern. Mataró tornarà a reunir activitats diverses al voltant de l’orgue, donant rellevància a l’orgue monumental de Santa Maria, l’instrument històric més gran de Catalunya. Els visitants podran gaudir de concerts amb artistes amb un ampli reconeixement internacional, així com visites guiades a l’orgue o un taller de cant gregorià.

Trobareu tota la informació del festival al web www.fiorge.com.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Visita guiada
Data
divendres, 6-7-18
Hora
13:00 - 18:00
Adreça
Basílica de Santa Maria. C/ Sant Francesc d'Assís, 25

Deixa un comentari