La Garrinada 2017 començarà el divendres 4 d’agost i acabarà el diumenge 6 d’agost. Cada un d’aquests dies hi haurà una sèrie d’activitats i concerts els quals seran:

  • Divendres 4 d’agost: 18 h tarda underground (torneig de basquet 3 x 3, exhibició de graffiti i slackline) i concerts amb Ciniko, Ascensa furore i Sinergia. A les 23:30 h cercavila des del castell de focs amb Balkan paradise orchestra. I a les 00:00 h concerts amb Train to roots, Tremenda jauría, Zoo i DJ Martin Gil.
  • Dissabte 5 d’agost: 18 h tarda infantil amb tallers i activitats i un berenar popular, es farà un cercavila de gegants i un concert familiar amb Xiula. A les 21 h un sopar popular i a les 22:30 h correfoc de bèsties. Després de tot això concerts amb A4 reggae orchestra, Rapsusklei i DJ Hochi.
  • Diumenge 6 d’agost: 19 h gran caipirinyada popular acompanyada per la música de Miquel del Roig. Les caipirinyes tindran un preu de 10 € les 7 caipirinyes i una samarreta. A les 23 h concerts amb Seguirem, Gertrudis, Doctor Prats i DJ Domingo El Gran.

Informació

Població
Argentona
Activitat
Concerts Festa Major Música
Data
divendres, 4-8-17
diumenge, 6-8-17
Preu
Entrada Gratuïta
Adreça
Escola Publica Argentona. Av. Països Catalans, 0

Deixa un comentari

Punt d'interès de Argentona

Germans Homs 1852
Meslloc
tomorrowland
Germans Homs 1852
tomorrowland
Meslloc