La 31a edició de la Mostra Gastronòmica a Cabrils.

Cabrils es convertirà en un aparador gastronòmic, comercial i artesanal del 17 al 20 d’agost amb la 31a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans, la fusió perfecta de sabors, aromes i música que permetrà als assistents degustar els plats, vins i caves més representatius i de qualitat de la zona.

L’organització va a càrrec de SEIPRO (Serveis i Promocions Municipals) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrils i la Diputació de Barcelona, juntament amb el Consorci DO Alella, Sorli, Font Vella i Damm.

Sense deixar de banda la marca de vila gastronòmica que acompanya al municipi, Cabrils es convertirà durant els quatre dies de la Mostra en un referent de la gastronomia del Baix Maresme.

La Mostra pretén posar en contacte els expositors i els visitants, en aquest cas, acostar els establiments de restauració, artesans i comerciants i fomentar les relacions comercials.

La 31a Mostra se celebrarà els dies 17, 18, 19 i 20 d’agost de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 12 de la nit al recinte de l’escola L’Olivera de Cabrils, i comptarà amb una seixantena d’estands entre els quals s’inclouen 17 de restauració, 4 de vins i caves amb DO Alella, 11 comercials, 6 entitats i 23 paredetes. Les nits, a més, estaran amenitzades amb sessions de jazz en viu amb Blue Gin Jazz i en acabar la Mostra començarà el ball que s’allargarà fins a la matinada

Per altra banda, per tal d’agilitzar la venda de tiquets i evitar cues durant la mostra, la novetat principal d’aquesta 31a edició és que els tiquets es podran adquirir, a partir del 6 d’agost, a través de la plataforma online tiquets.cabrils.cat i recollir-los a l’estand de la Mostra. També es podran comprar de manera anticipadaa la guixeta instal·lada davant del Centre Cívic La Fàbrica una setmana abans.

Així doncs, la Mostra Gastronòmica de Cabrils obrirà les seves portes del 17 al 20 d’agost amb la intenció de seguir creixent pel que fa a nombre d’assistents, d’infraestructures i convertir-se en un referent de la comarca.

Programació de la 31a Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans

Divendres 17 d’agost

A les 8 del vespre, al recinte de la Mostra, inauguració de la 30a Mostra Gastronòmica. L’acte estarà presidit per l’Alcaldessa de Cabrils, Lina Morales i comptarà amb l’assistència de la regidora de Turisme i Promoció econòmica, Isabel Tamboleo, la Directora de la Mostra, Geno Estrada, i altres autoritats locals i comarcals.

Dissabte 18 d’agost

A partir de les 8 del vespre, a l’estand de l’Ajuntament de Cabrils, presentació del llibre “Sols compto les hores lluminoses. Els rellotges de sol de Cabrils” a càrrec del Museu de Cabrils.

Diumenge 19 d’agost

De 10 del matí a 2 del migdia, a la Sala “La Concòrdia”, XIII Trobada de col·leccionistes de plaques de cava de Cabrils. Es vendrà cava amb la placa commemorativa de la Mostra 2018.

Dilluns 20 d’agost

De 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de dotze de la nit a l’Escola L’Olivera.

Informació

Població
Cabrils
Activitat
Fira
Data
divendres, 17-8-18
dilluns, 20-8-18

Deixa un comentari