Concert de José Songel Sanchís, guanyador del 1r Premi de Música Ciutat de Mataró en la categoria de piano.

José Songel va néixer a Algemesí, l’any 1995. Va cursar un grau professional en el Conservatori Professional de Música de València amb el professor Ignacio Millán, al mateix temps que seguia el batxillerat en la modalitat d’arts escèniques, música i dansa, i acabant els estudis amb matrícula d’honor.

Ha finalitzat els estudis superiors de música (especialitat d’interpretació de piano clàssic i contemporani) a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), sota la direcció del professor Rafael Salinas. Actualment segueix estudis de postgrau amb la professora Nino Kereselidze.

Ha obtingut diversos premis en concursos com el 1r Premi de Música Ciutat de Mataró, Intercentros Melómano, Concurso internacional para jóvenes pianistas U. M. Benaguasil, Concurso Internacional de Piano Villa de Xàbia o 46è Concurs de joves intèrprets de piano de Catalunya 2016.

Ha fet recitals a diferents llocs d’Espanya, i recentment ha participat en trobades musicals a l’Acadèmia Gnessin de Moscú, l’Acadèmia Internacional de Piano de Poros (Grècia) o el festival de piano Primavera Pianística (Bèlgica).

Programa del concert

PRIMERA PART

  • Escenas de Niños op.15
  • Noveletta op. 21 nº8, R. Schumann

SEGONA PART

  • Sonata op. 36 nº2 (2a versió)
  • I- Allegro agitato
  • II- Non allegro
  • III- Allegro molto, S. Rachmaninoff

Informació

Població
Mataró
Activitat
Concerts Música
Data
dissabte, 5-5-18
Hora
20:00
Preu
5 €
Adreça
Foment Mataroní. C. Nou, 11

Deixa un comentari