Dimecres 1

Fins el 17, a la biblioteca La Muntala: Exposició Laboratori naturalista.

Divendres 3

A les 19:30 h, a la Sala d’exposicions del Casal de Cultura: Inaguració de l’exposició Una selva com la teva. Inspirada en Manuel de Pedrolo a càrrec d’Ivan Oliver. En acabar Avui parlo de mi, lectura dramatitzada a càrrec d’Edu Gibert amb la direcció de Pere Anglas. L’Exposició romandrà oberta: Dies 4, 5, 11, 12, 15 i 18 d’agost.

Divendres 4

A les 20:30 h, a l’aparcament del carrer Ginesta: Sortida nocturna i bany a la piscina municipal. A la sortida s’entregarà a tots el participants un braçalet per banyar-se a la piscina. Ho organitza: Associació Excursionista Montaltrek.

Divendres 10

A les 22:00 h, al parc dels Germans Gabrielistes: Sopar i ball de Festa Major. Menú: Pollastre a l’ast amb patates al caliu, postres pa, aigua, vi i cava. Ball amb el grup Liberty – La petita gran orquestra. Venda de tiquets a l’Ajuntament el 2 d’agost (empadronats) i el 3 d’agos (tothom). Preu 15€ per tiquet i un màxim de 8/10 tiquets per persona. Places limitades.

Dissabte 11 i diumenge 12

De les 16:30 h a les 21:00 h, al pg. Marquès Casa Riera: 8è Mercat al Mar.

Dissabte 11

A partir de les 11 del matí, a la zona esportiva: Parc Refrescant. Llisca per la rampa, esquitxa’t , refrescat i capbussa’t amb els tobogans més refrescants i seguidament, Festa de l’escuma.

A les 22:00 h, a la pl. del poble, Correfoc amb la Colla de Diables de Caldes d’Estrac i les Colles convidades de Castellbisbal i Canet.

En acabar el correfoc, i per treure’ns la calor, a la Piscina Municipal:  Bany de nit. Música DJ STRAW& BERRY Domènec Canal.

Diumenge 12

A les 11:00 h, al parc dels Germans Gabrielistes: Inauguració amb inflables i vermut popular.

A les 17:00 h, al pàrquing del parc dels Germans Gabrielistes: Festa Holi.

A les 23:00 h, al parc dels Germans Gabrielistes: Concert Miquel del Roig, Hotel Cochambre i  DJ BASS-A. Entrada lliure a tots els actes. Concert amb límit màxim d’aforament Servei de Bar a la Festa Holi i al Concert.

Dilluns 13

A les 17:00 h, a la Sala d’Exposicions del Casal de Cultura: Escape Room: Misteri al Museu. Informació i inscripcions al Cau Jove.

A les 23:00 h, al patí de l’Ajuntament: Concert de piano Marc Perna. Entrada lliure.

Dimarts 14

Des de les 9:00 fins les 10:30 h, al pàrquing de Can Rams: Globus Aerostàtic. Places limitades. Entrada lliure.

A les 19:30 h, al parc dels Germans Gabrielistes: Bat Night. L’objectiu principal de la Nit dels Ratpenats és divulgar i sensibilitzar sobre l’interès de protegir els ratpenats i els seus espais naturals. Hi haurà una conferència seguida d’una passejada nocturna. L’activitat va dirigida a tot tipus de públic. Inscripcions del 30 de juliol al 9 d’agost a l’Ajuntament o al correu electrònic mvillagrasa@svmontalt.cat.

Dimecres 15

A les 10:00 h, a l’església de Sant Vicenç: Repicada de campanes i petardada anunciant la festa major.

A les 10:30 h, des de l’ajuntament: Passejada popular i acompanyament dels gegants de Sant Vicenç a les autoritats. De camí cap a l’ofici primer, i després fins a la plaça del Poble.

A les 11:00 h, església de Sant Vicenç: Ofici en honor a la mare de déu de l’assumpció. Amb la participació de l’ orfeó parroquial el delme.

A continuació, a la plaça del poble: Ballada de sardanes amb la cobla Premià i vermut popular.

A les 21:30 h, a la platja de Sant Vicenç: Cantada d’havaneres amb el grup port bo. Els amics de la petanca ens prepararan un bon “rom cremat” a l’estil dels vells pescadors.

A continuació: Castell de focs. Pirotècnia.

Dijous 16

A les 10:00 h, a la biblioteca La Muntala: Bibliogimcana: leonardone construcció de la cúpula de Leonardo. Inscripcions a la biblioteca a partir del dia 1 d’agost. (nens a partir de 7 anys i places limitades).

Divendres 17

A les 22:00 h, al Centre Cívic “El Gorg”:  Maridatge de poesia. Jordina biosca “concert d’amor i de mort”, espectacle de textos i poesia amb guitarra clàssica. Acompanyat per Arnau Barangé, sommelier. Venda de tiquets a la biblioteca la muntala, a partir del dia 6 d’agost. Places limitades. Preu tiquet: 10 €.

Dissabte 18

A les 23:00 h, a Montaltparc: Ball amb el grup Genion’s.

Dimecres 22

A les 20:00 h, a la biblioteca La Muntala: Fem contes abans d’anar a dormir. A càrrec de Gisela Llimona.

 

Informació

Població
Sant Vicenç de Montalt
Activitat
Festa Major
Data
dimecres, 1-8-18
dimecres, 22-8-18

Deixa un comentari