Divendres 11, dissabte 12 i diumenge 13 a partir de les 11 h, al passeig Marítim (platja del Pescadors), Happy Food Trucks. Festival d’estiu que combina activitats culturals, música i gastronomia. Podreu gaudir de les millors propostes gastronòmiques amb foodtrucks, d’una programació musical de qualitat, d’activitats infantils per als més petits, de demostracions de cuiners de la ciutat i fer tastets de vi de proximitat. A càrrec d’Aupamusic. Per a més Informació: http://aupamusic.com/

Actuacions Musicals:

  • Divendres 11 d’agost 13.30 h, David Ros (versions) 20 h, Elen (pop) 22 h DJ Martin T (soulful, deephouse) 00 h, Chimi Hendrixx (tecno).
  • Dissabte 12 d’agost 13.30 h, Alma de Boquerón (rumba) 20 h, A Contra Blues (blues/rock), 22 h, Happy Food Trucks Band (versions) 00 h, De Mortimers (live karaoke, versions).
  • Diumenge 13 d’agost 13.30 h, Nakany Kanté (música africana) 20 h, Luz Verde (rock) 00 h, Alex Bass & The Same Song Band (reggae).

Diumenge 13 a les 22 h, a la Rambla,  Animal. Un dels grups revelació del panorama musical actual, fet que els ha portat a actuar als principals festivals i festes de Catalunya. La seva proposta combina pop, reggae i soul desinhibit, ritmes que et conviden a ballar i deixar-se anar. Presenten el seu primer disc, Més enllà de les paraules, que ha estat un primer llançament extraordinari i sense precedents. Un concert insuperable per començar la Festa Major d’Agost!

Dilluns 14 a les 19.30 h, a la pl. de la vila, Pregó.

A les 19.45 h, a la pl. de la Vila, Gran Xeringa  Una traca de cinc-cents metres, que passarà pels carrers de la Costa i de Sant Anastasi, unirà la plaça de la Constitució –antiga plaça de la Vila– i l’actual plaça de la Vila. La traca acaba amb l’espetec de dotze potents salves de morteret. Tanda de lluïment a càrrec de Badalona Bèsties de Foc, Diables de Badalona, Bufons del Foc, Miquelets de Badalona, Castellers de Badalona i Geganters de Badalona. Cercavila de les colles participants de la pl. de la Vila fins a la Rambla. Recorregut: carrers de Francesc Layret, Carme, Sant Pere, Sant Pau i la Rambla.

A les 22 h, a la platja dels pescadors, Castell de focs  a càrrec de Coeters Dragón, una de les millors empreses pirotècniques del país.

A les 22.30 h, a la Rambla, Ball de Festa Major amb l’Orquestra Excellence.  Una formació de gran orquestra de ball formada per onze components queens oferiran un repertori variat dins dels diversos estils de la història de la música. Podreu ballar des dels tradicionals valsos o pasdobles, salses i mambos, fi ns a txa-txa-txa, swing o rock-and-roll; i fi ns i tot podreu gaudir de versions musicals des dels anys 80 fins als nostres dies. I per acabar d’arrodonir-ho, acabarem la nit amb un DJ.

Dimarts 15 a les 11.30 h, a l’església de Santa Maria, Ofici Solemne i repicada de campanes. Hi participarà la Colla de Geganters de Badalona amb els gegants Anastasi i Maria. Com ja és tradició, oferiran un ball i un ram de flors en nom de tots els badalonins, a la patrona de la ciutat.

A les 12.45 h, a la pl. de Barberà, Ballada de gegants a càrrec de la Colla de Geganters de Badalona.

A les 13.15 h, a la pl. de Barberà, Tornada d’ofici.  Els gegants Anastasi i Maria aniran en cercavila fins a la plaça de la Vila.

A les 18.30 h, a la Rambla. Landry el Rumbero. Actuació musical per a tots els públics que vol transmetre a la canalla la tradició cultural i musical del nostre país mitjançant la rumba catalana. Amb aquest estil com a base, Landry interpreta cançons pròpies i versions tradicionals per aconseguir que tothom conegui un dels patrimonismusicals dels nostre país.

A les 19.30 h, a la Rambla, Ballada de Sardanes. Amb la Cobla Iluro. A càrrec de Badalona Sardanista.
A les 22 h, a la platja del Pont d’en Botifarreta, Bany de Bèsties.  Les colles de foc de la nostra ciutat ens oferiran una cercavila de foc que anirà des del passeig Marítim (platja dels Pescadors) fins a la platja del Pont d’en Botifarreta, i com cada any, les bèsties i els diables acabaran el correfoc a l’aigua. Es tracta d’un dels trets diferencials d’aquesta festa, una activitat pròpia de la nostra ciutat, a càrrec de Badalona Bèsties de Foc. Hi participen: Badalona Bèsties de Foc, Bufons del Foc i Diables de Badalona.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Festa Major
Data
divendres, 11-8-17
diumenge, 13-8-17
Hora
11:00

Deixa un comentari

Punt d'interès de Badalona

Can Mayans

Castell i Muralles

Casa Garí

Castell i Muralles

Castell de Burriac

Castell i Muralles

Castell de Can Jalpí

Castell i Muralles

Castell de Montpalau

Castell i Muralles

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2