DIJOUS 3 D’AGOST

19.30 h. Jocs de Pistes.  Sortida del C. Major (alçada supermercat Canyamars). Porta calçat còmode i un lot. Per a totes les edats i amb diversos nivells. Grups de 2 persones com a mínim. Obligatori que hi participi un adult com a mínim a cada grup.

20.00 h. Batucada i cercavila. Inici: Pl. Germanda. Batucada i cercavila pels carrers del poble a càrrec dels Tutubatum.

20.45 h. Traca d’inici de Festa Major. C. Major. Com cada any, l’associació Junts per Canyamars donarà el punt d’inici a la Festa Major !!!

21.00 h. Sopar de germanor. C. Major. Porta’t el sopar i la comissió de festes posarà taules i cadires per poder gaudir del millor inici de Festa Major El Sot del Gall et convidarà a les postres.

21.30 h. Sardanes. C. Major. Vine a gaudir d’una audició de sardanes amb la Cobla Canigó… i si vols les podràs ballar.

 

DIVENDRES 4 D’AGOST

21.00 h. Sopar al carrer. C. Major. La comissió de festes posarà taules i cadires per poder sopar a la fresca, tot esperant els actes que vindran a continuació. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Durant la nit. Inflables infantils. C. Major Hi haurà inflables perquè els nens/es s’ho passin força bé mentre els grans escolten i ballen amb l’orquestra.

22.30 h. Concert de Gala. Pl. Germandat. Concert a càrrec de la Venus Orquestra. Reserva d’1 taula i 6 cadires per al concert i el ball de Festa Major. Preu: 10 €. La venda de tiquets es farà als Tallers Uris de l’01 al 03 d’agost de 8 a 13 h i de 15 a 19 h.

Tot seguit. Ball de gala. Pl. Germandat. Ball de gala amb la Venus Orquestra. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

 

DISSABTE 5 D’AGOST

10.00 h. Pintada mural. Costat Pavelló. Pintada del mural de la Festa Major del 2018. Els més menuts podreu fer el mural de la festa de l’any vinent i el supermercat Condis us convidarà a l’esmorzar. Col·laboren els artistes del municipi.

10.00 h. 7à Ruta d’Orientació. Costat Pavelló. Enguany, el Centre Excursionista Dosrius ens organitzarà la “7a Ruta” pels voltants del poble. Porta un bon calçat, i brúixola si en tens.

12.00 h. Xeringada. Costat Pavelló. Un any més, farem una xeringada perquè tothom es pugui refrescar i passar una bona estona. Només es podrà utilitzar l’aigua de colors i les pistoles d’aigua que proporcionarà la comissió de festes. No es poden portar galledes!!!

Tot seguit. Canó d’escuma. Costat Pavelló. La millor manera d’acabar la xeringada!!!

Tot seguit. Xindriada i melonada. Costat Pavelló. Talls de xíndria i meló per a tothom, gentilesa del restaurant Cal Víctor i el supermercat Canyamars.

17.30 h. Tarda de circ. Pla del Molinot. Taller de circ + espectacle de màgia i pallassos amb els “Family Clowns”. No hi pots faltar !!!

Durant la tarda. Elaboració de “vitralls amb guix”. Davant de la Fàbrica de la Tortuga. Vine a fer “vitralls” amb guix amb el Sot del Gall. Can Miqueló convidarà a berenar a tots els nens que hi participin.

21.00 h. Sopar a la fresca. C. Major. Per poder fer un mos tot esperant una nit especial. Podràs portar el sopar de casa o comprar entrepans als comerços i bars del poble. Enguany, també hi haurà caravanes de menjar (FOOD TRUCK). La comissió de festes posarà taules i cadires i farà el servei de bar.

22.00 h. Nit de Rumba catalana amb els 9son. Pl. Germandat. Vine a ballar rumba i a passar-t’ho d’allò més bé. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Tot seguit. Nit Jove. Pl. Germandat. Sessions de DJ’s en directe. Els nostres Dj Dani Sánchez i Dj Diku punxaran fins a ben entrada la matinada. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

 

DIUMENGE 6 D’AGOST

10.00 h. Passejada: Canyamars natural, amb mirada diferent. Inici: Pl. Germandat. Passejada curta però intensa, per posar en valor els tresors naturals i culturals de Canyamars; (percebuts com a banals pels locals, però extraordinaris pels forasters.) Sovint desconeguts per tots. A càrrec de Joan Manel Riera (Escola de Natura del Corredor). Organitza : Germandat de Canyamars.

12.00 h. Missa solemne. Església de St. Esteve de Canyamars. Missa de Festa Major.

Tot seguit. Cercavila de gegants. Inici: Pl. de l’Església. Enguany els gegants de Dosrius estaran acompanyats pels grallers de “l’Os Pedrer“. El recorregut serà: Pl. Església, c/ Sant Esteve i c/ Major.

De 16.00 h a 20.00 h. Parc infantil. Pla del Molinot. Parc Infantil per als més menuts. Aquest any els més petits podran gaudir d’una tarda memorable!!!

Durant la tarda. Xocolatada infantil. Pla del Molinot. Xocolatada infantil gratuïta per a tots aquells nens i nenes que vulguin berenar xocolata amb xurros. Us convida la Xurreria Peñacorada.

21.00 h. Sopar popular. Pl. de l’Església. Un any més, hi haurà el tradicional sopar d’entrepans calents. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

22.00 h. Havaneres. Pl. de l’Església. Havaneres amb el grup “Les Anxovetes”. Hi haurà rom cremat per a tothom. Tot seguit. Traca final. Pl. de l’Església. Per acabar la Festa Major amb la típica i tòpica traca final. A càrrec de Junts per Canyamars.

Informació

Població
Dosrius
Activitat
Festa Major
Data
dijous, 3-8-17
diumenge, 6-8-17
Adreça
Diversos indrets

Deixa un comentari

Punt d'interès de Dosrius

tomorrowland
Germans Homs 1852
Meslloc