A partir de les 17 h a l’Ajuntament

CAPELLA ARDENT

En Pellofa XL s’ha passat de la ratlla. Ja diuen que els excessos no són bons! Després de tanta gresca i xerinola el Rei de la Festa ens ha acabat deixant. Els que l’heu estimat i el trobareu a faltar, podreu acomiadar-vos d’ell al vestíbul de l’Ajuntament durant tota la tarda.

A les 19.30 h des de l’Ajuntament

COMITIVA FUNERÀRIA

Autoritats civils, eclesiàstiques i militars vindran d’arreu per plorar la gran pèrdua. En comitiva i amb pas solemne, aniran fins la plaça de la Muralla per acomiadar el Rei dels Poca-Soltes.

Recorregut: Ajuntament, La Riera, carrer d’en Pujol, carrer de Sant Cristòfor, baixada de les Escaletes, Passatge del Pou, Plaça de la Muralla.

Acte amb foc

Tot seguit a la plaça de la Muralla

ACTE DE COMIAT

Les darreres voluntats d’en Pellofa són esperades. Què haurà deixat al seu testament? El notari en farà lectura. Recordeu el responsori per poder-lo acompanyar: “Donem fe d’aquesta estrofa, són deixalles d’en Pellofa”.

Tot seguit a la plaça de la Muralla

ARRIBADA DE LA VELLA QUARESMA

La Batalla dels Vicis i les Velles posarà punt i final als dies de disbauxa. S’ha acabat menjar carn. Ha arribat la Quaresma. Quaranta dies de dejuni i abstinències s’han imposat a la ciutat.

Tot seguit, des de la plaça de la Muralla

ACOMPANYAMENT I ENTRONITZACIÓ DE LA VELLA QUARESMA

Arribada la Quaresma, només queda penjar la Vella. La Confraria de les Set Setmanes en serà l’encarregada. Petards, bunyols i vi calent posaran fi al Dimecres de Cendra.

Recorregut: Plaça de la Muralla, carrer de l’Hospital, baixada de Les Espenyes, carrer de Can Xammar, carrer de Sant Cristòfor, plaça de la Peixateria.

Ho organitza: Comissió de Carnestoltes i Direcció de Cultura.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Festes Infantil
Data
dimecres, 14-2-18
Hora
17:00
Adreça
Diversos indrets

Deixa un comentari