El cuento de Invierno. La història d’amor i pèrdua de Shakespeare es converteix en un captivador drama ballat en l’adaptació per a ballet de Christopher Wheeldon, amb música de Joby Talbot.

Christopher Wheeldon, Associat Artístic de TheRoyal Ballet, va crear la seva adaptació del conte d’hivern, la gran obra d’última època de Shakespeare, per The Royal Ballet en 2014. Després de l’èxit de les aventures d’Alicia al País de les Meravelles, El conte d’hivern va rebre elogis encesos després de la seva estrena, aclamat per crítica i públic per igual per la seva història intel·ligent, personal i emocionalment poderosa, explicada per mitjà de danses d’exquisida qualitat. Ara està àmpliament considerat com un clàssic modern del ballet.

La història explica la destrucció d’un matrimoni per culpa d’una gelosia destructora, l’abandó d’un nen i un amor aparentment impossible. No obstant això, per mitjà del remordiment i el pesar −i després d’un retorn a la vida en aparença miraculós−, en la conclusió es donen cita el perdó i la reconciliació. Amb una poderosa escenografia de Bob Crowley i una música atmosfèrica de Joby Talbot, El conte d’hivern és un magistral ballet narratiu modern.

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Cinema
Data
dimecres, 28-2-18
Hora
20:15
Preu
17 € Anticipada 20 € Taquilla
Adreça
Cinema La Calàndria. C/ Doctor Josep Agell, 7
Pàgina web
http://www.cinemalacalandria.com

Deixa un comentari