Cold Day porta a l’escenari tota la màgia de la música de Coldplay. Durant gairebé dues hores, experimentareu tota l’atmosfera, l’emoció i l’energia d’un veritable espectacle en viu de la banda britànica amb un impressionant espectacle, llums i escenografia fidel.
Cold Day és considerat per la crítica com el millor homenatge de Coldplay al món.
Cold Day es va formar el 2012 com a resultat d’unir-se al talent i la passió de 4 músics per crear un homenatge genial, honest i fidel a la música coldplay, la banda formada per Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman i Will Champion. Definitivament és una banda creada per Coldplayers per a Coldplayers.
Coldday té la seva seu a Barcelona i ha visitat el seu espectacle per portar a l’escenari tota la màgia de la banda britànica i l’ambient i l’energia de les seves actuacions en viu. Un espectacle impressionant que presta atenció a cada petit detall perquè l’audiència se senti en un espectacle de Coldplay real.
Alguns dels països en els que han tocat són: Espanya, Portugal, França, Andorra, Alemanya, Bèlgica, Luxemburg, Holanda, Anglaterra, Romania, Malàisia i Indonèsia.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts Música
Data
dijous, 7-12-17
Hora
23:00
Preu
12,15 €
Adreça
Sala Sarau. C/ Ramon Martí i Alsina, 32

Deixa un comentari

Punt d'interès de Badalona

Can Mayans

Castell i Muralles

Casa Garí

Castell i Muralles

Castell de Burriac

Castell i Muralles

Castell de Can Jalpí

Castell i Muralles

Castell de Montpalau

Castell i Muralles

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2