DocsBarcelona a Prop: El Espanto+Wonderful Losers, A Different World. 

El Festival DocsBarcelona surt de la capital i estrena la secció DocsBarcelona a Prop portant alguns dels seus films seleccionats a 10 poblacions catalanes. A Mataró podrem veure  El Espanto(Argentina,2017) i Wonderful Losers, A Different World (Lituània, Itàlia, Bèlgica, Suïssa, Irlanda, Espanya, Letònia, Regne Unit 2017).

El Espanto (projecció a les 19 h)

Dirigida per Pablo Aparo i Martín Benchimol. En un recòndit poble d’Argentina, les cures casolanes reemplacen la medicina tradicional. Tota dolència és tractada pels propis veïns excepte “El Espanto”, una rara malaltia que pateixen les dones i només es pot curar gràcies a les habilitats misterioses d’un peculiar ancià de les afores del poble, a qui cap marit vol que visiti la seva dona…

Wonderful Losers, A Different World (projecció a les 20.30 h)

Dirigida per Arünas Matelis. Darrera els equips de l’elit del ciclisme mundial hi ha uns lluitadors desconeguts, veritables herois de les bicicletes que s’estavellen, s’aixequen i tornen a córrer. Una odissea que revela una mirada poc habitual als “meravellosos perdedors”, aquells que sacrifiquen les seves carreres professionals per la glòria dels seus companys d’equip.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Cinema
Data
dimecres, 23-5-18
Hora
19:00
Preu
3 €
Adreça
Cafè de Mar. C/ de Santa Rita, 1
Pàgina web
http://www.docsbarcelona.com/

Deixa un comentari