Associació d’amics i amigues de Maria Aurèlia Capmany. Aquest primer trimestre del 2018 ens endinsem en les vides d’aquests dos escriptors que enguany haurien fet 100 anys i que han estat molt influents en la literatura i la vida cultural catalana.

 Ma Aurèlia Capmany

Diverses institucions catalanes van proposar convocar un seguit d’actes que recordessin, durant tot l’any 2018, la Maria Aurèlia Capmany i la seva influència en la vida social, cultural i política de Catalunya. Teià es fa ressò d’aquesta iniciativa i ens aproparem a la vida i obra d’aquesta novel·lista, dramaturga i assagista catalana.

Xerrada a càrrec de Montserrat Palau i Vergés, professora de literatura catalana a la Universitat Rovira i Virgili. Doctorada amb un estudi sobre la novel·la de postguerra, La narrativa al Camp de Tarragona (1939-1985) (1986), ha dedicat recerques a l’obra de M.A. Capmany, que ha reivindicat des del feminisme modern (Maria Aurèlia Capmany. Escriure la vida en femení, 2008). Amb el suport de l’Associació d’amics i amigues de Maria Aurèlia Capmany.

Acte en motiu del Dia de la Dona

Informació

Població
Teià
Activitat
Xerrada
Data
dijous, 15-3-18
Hora
19:00
Preu
Gratuït
Adreça
Espai Can Llaurador. Av/ José Roca Suárez Llanos, 32-38

Deixa un comentari