26a Exposició de Bonsais. Anima als més petits de la casa a participar al concurs de dibuix infantil que entraran a un sorteig d’una samarreta.

L’entitat Amics del Bonsai celebra, com ja és tradicional, l’exposició de Bonsais on es podran veure espècies milenàries.  L’exposició es podrà visitar de 10 a 14 h i de 17 a 20 h  el dissabte dia 12 i el diumenge dia 13 de maig de 10 a 14 h.

Joan Puig, president de l’associació ja ha anunciat que a l’interior trobarem els treballs més destacats que han realitzat els membres de l’entitat. Hi haurà arbres autòctons (pruneres, garrofers) i també hi haurà algun arbre japonès d’importació. Com a arbre destacat, la ginkgo biloba, un arbre prehistòric de fulla exòtica.

Durant tot el cap de setmana els infants que ho desitgin podran participar en el concurs de dibuix. Les il·lustracions dels nens i nenes de Caldes sobre els Bonsais es podràn presentar fins al 13 a les 14 h del migdia a la Fabriqueta. Els participants entreran en el sorteig d’un obsequi molt especial.

 

Informació

Població
Caldes d'Estrac
Activitat
Concurs Exposició Infantil
Data
dissabte, 12-5-18
diumenge, 13-5-18
Adreça
L'Equipament (La Fabriqueta). Camí Ral 5-9

Deixa un comentari