1es Jornades Alella Valora l’Esport. Programa d’activitats que pretén donar impuls a la conscienciació de les habilitats i actituds positives que ens ajuden a millorar individualment i col·lectivament la qualitat de la pràctica esportiva i el seu entorn, donant eines i recursos pràctics.

Dimecres 4 d’octubre

20h   Xerrada: “Ser només pares”. A càrrec de Pep Marí. Cap de l Departament de Psicologia del CAR de S. Cugat. Llicenciat i  Màster en Psicologia esportiva a la UAB.  A la sessió és reflexionarà sobre com comportar-nos com a pares/mares i responsables d’un esportista que s’inicia en la pràctica esportiva. Adreçada a pares i mares, persones formadores i responsables d’entitats i públic en general.

Dijous 5 d’octubre    

10 a 14h  Taller de Suport Vital Bàsic i DEA. A càrrec de SIS Prevenció. L’objectiu de la sessió és dotar els participants d’eines i recursos necessaris per identificar una situació d’emergència i saber com actuar. Entendre i aplicar el concepte de prevenció. Inscripció mitjançant formulari on-line (www.alella.cat/esports) Places limitades a limitat a 24 persones.

20h Xerrada: “Entrena’ls per cooperar”. A càrrec de Joan Arumí, Doctor per l’UVic-UCC i professor en la mateixa universitat del grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. A la sessió es reflexionarà sobre les habilitats i les competències que hauria de desenvolupar l’esport i replantejar que és el que tots guanyem si aprenem a cooperar per competir. Adreçada a persones formadores i responsables d’entitats i públic en general.

Divendres 6 d’octubre

19h  Taula rodona: “Esport i Joves”. A càrrec de joves esportistes de diferents disciplines d’alt nivell o amb projecció. L’objectiu és compartir experiències amb esportistes que estan destacant en les seves respectives disciplines i com afecta al seu estil de vida i entorn. Adreçada a joves i públic en general.

Ho organitza: Ajuntament d’Alella

Informació

Població
Alella
Activitat
Esport
Data
dimecres, 4-10-17
divendres, 6-10-17
Adreça
Diversos indrets

Deixa un comentari

Punt d'interès de Alella

Ajuntament d'Alella

Cultura/Història

L'Escorxador

Cultura/Història

Oficina de Turisme

Cultura/Història

Can Manyé

Excursions

Gaudí i Alella

Excursions

GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc