10 anys amb Can Manyé. Del 27 de juny a l’1 de juliol Can Manyé celebra el seu desè aniversari amb un homenatge dedicat a totes les persones que han fet possible l’Espai d’Art i Creació, al llarg d’aquests deu anys de vida: visitants, artistes, poetes, talleristes, alumnes, entitats i tothom que n’ha format part.

Dimecres 27, de 19 a 20.30 h 

Literatures amb sentits. Presentació dels dos primers títols de Vibop edicions: Josep Roca, a l’avantguarda del vi, que recull dos tasts fets pel sommelier i copropietari del Celler de Can Roca, i Les olors en la literatura, a cura de l’escriptor Vicenç Pagès Jordà, que aplega trenta fragments breus d’obres de la literatura universal que tracten les olors. Comptarem amb Josep Roca i Vicenç Pagès Jordà, que dialogaran sobre les aromes, des del vi i des de la literatura. Maridarem la sessió amb una selecció de vins de la DO Alella.

Divendres 29, a les 20 h 

Neofòbia, peformance col·loqui. L’art contemporani vist per tres artistes: Victòria Pujadas, Pepe Jiménez Espejo i Norberto Sayegh.

Dissabte 30, a les 20 h

Festa del desè aniversari! La història de Can Manyé a través de la dansa de les Big Bouncers, peça col·lectiva, exposició sobre els deu anys, aperitiu i molt més.

Diumenge 1 de juliol, a les 12 h,

Acció/poesia visual culinària amb David Ymbernon, artista visual. Aperitiu de cloenda.

Informació

Població
Alella
Activitat
Espectacle Exposició Festes Presentació de llibre Teatre i Dansa
Data
dimecres, 27-6-18
diumenge, 1-7-18
Adreça
Can Manyé. Espai d'art i creació. Riera Coma Fosca 42

Deixa un comentari