Publicat el 03/03/2014

Un any més ha arribat el carnaval i amb ell, l´Escudella de Recapte que prepara l´Agrupament Escolta i Guia Flos i Calcat. Durant tot el dimarts 4 de març els podeu trobar davant del Centre Cultural el CALISAY preparant aquests 50 litres d´Escudella que es serviran a les 9 de la nit.
L´Escudella, ja convertida en una tradició dels actes del Carnaval Arenyenc, compta amb la participació de tot el poble. Xics i grans porten les verdures, la carn, la pasta i tot el què faci falta durant tot el matí i migdia de dimarts.
Des de les 9 en punt del matí ja s’està preparant l´olla i l´aigua a bullir i  poc a poc s´hi van afegint tots els ingredients fins a servir-ho al vespre, acompanyats de ‘La Banda’ d´Arenys deMar i aquest any, amb sorpresa inclosa (en termes musicals). Així que, un cop tot ha fet xup-xup, es passa a servir l’escudella a tothom que la vulgui provar i de manera gratuïta!!
Pel cau, l´Escudella ja és un signe d´identitat, pel contacte amb la gent, per la feina feta durant tot el dia, per l´olor de les verdures al bullir, pels records de tants anys i perquè els fa il·lusió poder servir l´escudella a tothom, sense discriminació de gènere o d´edat.
Amb l´Escudella el cau potencia els valors del companyerisme, de compartir i de servei. Per l’Agrupament, l´escudella és el reconeixement a la feina ben feta d´aquests 60 anys de vida del dia a dia del cau, compromès amb Arenys i del seu futur dins la societat.
Un any més, el cau surt al carrer de la manera més deliciosa possible. T´ho perdràs?

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel