Publicat el 10/10/2015

Els propers dies 27 i 28 de novembre es tornarà a tenir una oportunitat més de demostrar la solidaritat a través del Gran Recapte que organitza la Fundació Banc dels Aliments.
A més de realitzar les aportacions en forma de productes aquests dies es  convida a formar-ne part com a voluntaris als principals centres comercials del municipi.
Allà es podrà donar suport a la campanya recollint els aliments que la gent aporti i que es destinaran a persones de la nostra vila que pateixen de dificultats econòmiques.
La iniciativa a nivell local compta amb l’organització de Càritas Cabrera i de l’Ajuntament. Qualsevol persona que vulgui col·laborar únicament ha de dirigir-se als serveis socials municipals —avinguda Pare Jaume Català, 36 local 4—.
Precisament des dels serveis socials es recullen també les donacions que es realitzen de manera habitual i que es destinen a Aliments Solidaris.
En aquests moments s’incideix en aconseguir un increment en les aportacions d’aquells productes dels quals es disposa d’una menor quantitat. Concretament es considera urgent disposar de caldo, sucre, farina, iogurts, cereals, cacau en pols, pasta, tomàquet naturals i productes de neteja i higiènics. De la mateixa manera es troba en mínims la quantitat de llet, oli d’oliva i de gira-sol, tomàquet fregit, mongeta verda, tonyina i precuinats en llauna.
http://www.granrecapte.com/es/que-es-el-gran-recapte/

Deixa un comentari