Publicat el 10/02/2014

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la nedadora Mireia Belmonte han presentat el projecte de construcció de la primera piscina de 50 metres que tindrà la ciutat. Aquesta nova instal·lació esportiva municipal, que portarà el nom de la famosa esportista badalonina, es construirà al barri de Bufalà, a l’espai de l’antiga fàbrica Focus.


El nou equipament, que tindrà un cost d’entre 10 i 12 milions d’euros, s’ha dissenyat com un complex esportiu amb una piscina de 50 metres de longitud, amb mides homologades per la Federació de Natació que permetran l’organització de campionats. S’ha previst que compti amb un sistema de passarel·les que permetrà dividir-la en piscines més petites quan es consideri necessari.


A la zona d’aigua del complex també hi haurà una piscina petita per a activitats complementàries i una zona spa. D’altra banda, el complex esportiu comptarà amb una àrea de fitness, diverses sales d’activitats i una zona de restauració.


Està previst que Mireia Belmonte i un representant del Club Natació Badalona formin part del tribunal que decidirà el projecte guanyador. Pel que fa als terminis, les obres de condicionament dels terrenys on es construirà el complex començaran abans de finals d’aquest any. L’alcalde ha explicat que s’intentarà accelerar els terminis perquè tot el complex exportiu pugui estar construït a finals del 2016”. 

Deixa un comentari