Publicat el 28/04/2014

La presentació de les Jornades s´ha fet enguany a Sant Cebrià de Vallalta, amb l’assistència de diverses autoritats. Precisament, durant la inauguració, el president del Consorci de Promoció Turística, Jaume Borrell, va encoratjar els municipis a continuar apostant pels productes de proximitat i, en el cas de la maduixa de la Vallalta, donar un pas més i demanar-ne la Denominació d´Origen.
L´edició 2014 de les Jornades gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta es durà a terme en els municipis de Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Arenys de Munt, Alella, Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Caldes d´Estrac, Mataró, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar.
El Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Maresme, a través del projecte Productes de la Terra Maresme, han editat un opuscle que recull el total d´establiments participants i les seves propostes gastronòmiques per a aquests jornades. També facilita informació sobre els productors i aporta receptes facilitades pels restaurants El Hogar Gallego (Calella), Restaurant llesqueria Pim Pam Pum (Sant Cebrià de Vallalta), La Fonda (Argentona), L´Orquestra (Argentona), 6Q Restaurant (Canet de Mar), Botavara (Vilassar de Mar), Doscuiners (Mataró) i La Nona Restaurant (Arenys de Mar).
Cada recepta està acompanyada d´una proposta de maridatge amb un vi de la DO Alella del sommelier Dani Garcia.

Deixa un comentari

Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2